Diabetes begrijpen

Waardoor onstaat een chronische diabetes

Met ctrl + (plus) kan je de tekst vergroten, met ctrl - (min) verkleinen, met ctrl 0, normaal

Diabetis begint met het jarenlang te veel carbon hydraten te eten. Carbon hydraten zijn gevuld door suiker en transvetten. Bij lang gebruik van carbon hydraten gaat het lichaam een allergiche reactie ontwikkelen en wordt versterkt door te veel stress. Door de carbon hydraten te verminderen naar een normaal niveau is het mogelijk diabetich om te keren.

Je moet het zien zoals een noten allergie, sommige mensen ontwikkelen ernstige symptomen bij het eten van noten zoals pindas en amandelen. Door geen noten meer te eten verdwijnt de allergie voor noten vanzel.

Wij hebben een programma onbtwikkeld waarbij u minder carbonb hydraten gaat gebruiken en een mannier om van je medicijnen af te komen. Bij een lage verhoging van je diabetich kun je binnen een half jaar weer vrij zijn van van je symptomen en zal het lichaam langzamerhand de nomale functies van je lichaam terugbrengen. Bij een hogere diabetische waarde duurt het wat langer en bij zwaardere diabbetisch kan het wel 2 jaar duren.

Belangrijk is bij diabetisch dat je minder dagelijkse stress gaat krijgen. Stress zorgt er voor dat u hormoon huishouden ernstig wordt verstoord.

Begrijp dit goed, je diabetiche aanpassen is geen gemakelijke opgaven. Je moet je volledig leefstijl aan passen voor de rest van je leven. In het begin denk je, ik kan niks meer eten. Maar al snel kom je er achter dat je heerlijke maaltijden kunt bereiden met weinig koolhydraten. Deze maaltijden geeft je een betere gezondheid en brengt je energie weer terug. Tal van functie die het lichaam is kwijt geraakt komen weer terug en geeft u een langer en gezond leven.

Natuurlijk!!! Genezen (
Natuurlijk kunt je genezen)