Wat is kanker
AANMELDENWachtwoord Vergeten

Wat is kanker en hoe te genezen

Een Italiaanse arts Tullio Simoncini heeft ontdekt dat de candida schimmel altijd aanwezig is bij kanker tumoren.
Hij heeft ontdekt dat met sodium bicarbonaat de Candida schimmel kan worden gedood. Het is van belang dat dit rechtstreeks op de betreffende plek wordt aangebracht. Hij gebruikt bicarbonaat omdat het een krachtige doder is van schimmel, anders dan andere medicijnen kan Candida schimmel zich er niet op “aanpassen”. De patiënt krijgt heel eenvoudig oraal sodium carbonaat toegediend via een simpele middelen zoals een endoscoop, een lange dunne buis die doktoren gebruiken om in het lichaam te kijken zonder te opereren.
Dit zorgt dat het sodium bicarbonaat precies aanebracht kan worden daar waar het nodig is, op de kanker tumor en schimmelinfectie. Het lichaam zal wanneer het vrij is van de schimmel en ook de broedplaatsen waar er uitzaaing had plaatsgevonden, snel reageren om de kankercellen terug te muteren naar weer gezonde cellen.

Het is natuurlijk van belang om het lichaam te controleren op zijn zuurgraad. Elk orgaan in ons lichaam kent zijn eigen zuurgraad (PH) om zijn betreffende optimale functie te doen. Doordat we verkeerd voeding gebruiken en zo onze zuurgraad naar beneden brengen worden er kweekplaatsen gemaakt waar de Candida schimmel kan woekeren. Omdat we te tevens weinig bouwstoffen via onze voeding binnen krijgen zullen we cellen creëren die niet gezond genoeg zijn om de schimmel te weren.

Ons immuun systeem probeert als laatste redmiddel de gezonde cellen met een kankercellen te beschermen. Kankercellen gebruiken veel suiker en kunnen zonder zuurstof leven. Net zo als de candida schimmel die weinig zuurstof en veel suiker nodig heeft om te overleven. Dat geeft de trek naar zoetigheid aan wanneer iemand een candida schimmel infectie heeft. Kankercellen woekeren wanneer de candida zich snel verspreidt. Door het lichaam te ontzuren (detoxen) zal de candida zich minder snel verspreiden en zelfs bij een verbeterde PH rond de 7 zelfs verdwijnen. Dat wil niet zeggen dat de schade die was opgetreden op de plekken waar kanker voorheen was, direct genezen zijn. De genezing duurt meestal langer afhankelijk van bepaalde levensduur van de cellen.

Wanneer we nu de tumor gaan behandelen met chemo of gaan bestralen, of zelfs snijden, zullen we de tumor alleen maar aantasten. De aanwezige candida zal niet of nauwelijks worden gedood. Hooguit krijgt het meer kans om zwakke delen van het lichaam, waar de zuurgraad perfect is voor de schimmel, verder te besmetten.

Wat je dus ziet is dat bij chemo maar 7% kans is om kanker te genezen. Bij operatie wordt er gekeken of de snijvlakken niet besmet zijn met kankercellen. Op candida wordt niet getest. Het snijden in de schimmel zal de omgeving opnieuw besmetten. Voor de operatie worden maatregelen getroffen om het lichaam zo sterk mogelijk te maken en zal daardoor de schimmel infectie zich gaan aanpassen. Het is dan ook van belang om de leef en voeding gewoonte zo snel mogelijk te veranderen en deze veranderingen door te zetten ook na verbetering van de gezondheid.

Uitzaaiing van de kanker is omdat de candida meer broedplaatsen krijgt. Het lichaam verzuurt zich verder door de angst voor de dood en stress. Biopsie en snijden waarbij de tumor beschadigd wordt geeft verspreiding van de candida en kan zelf daardoor in de bloedbaan komen en zo verdere besmetting geven. Candida kan zich snel aanpassen en op allerlei zure ondergronden zich nestelen. Wanneer de lichaamscellen niet gezond en sterk genoeg zijn, meestal door de verzuring van het lichaam, zal het lichaam als laatste redmiddel de gezonde cellen met kanker cellen beschermen.

Je ziet dan ook bij alle therapieën die gebaseerd zijn om alkalisch te gaan eten, dus meer groente en fruit, meer drinken van water en geen dierlijke eiwitten of transvetten meer te eten, de candida schimmel geen omgeving heeft om te gedijen. Waardoor de het uitzaaien zal stoppen of wordt beperkt. <kanker beschermd ons tegen een schimmel > > klik hier > >

Kanker is een symptoom die cellen muteert om je gezonde cellen te beschermen. Zonder de kanker cellen hadden we geen schijn van kans en waren we in een paar dagen overleden. Zie kanker met een andere bril de binnenkant van de cel is zuurstof arm en bevat veel energie zoals glucose (suiker) om snel te kunnen groeien indien nodig. Kankercellen hebben een eigen controle systeem om snel te kunnen reageren op de indringer (schimmelinfectie), net zo als een geïnfecteerde wond. Daardoor lijkt het op woekeren, een ongecontroleerde celdeling. Toch als de verzuring tot stand is gekomen en de candida geen voedingsbodem meer kan vinden, zullen de kankercellen net zo snel verdwijnen als ze gekomen zijn.