Natuurlijk !!!, Genezen

Een te hoge Bloedsuiker, Cholesterol en Bloeddruk maar ook Candida en Overgewicht zijn Symptomen. Wanneer we de taal van de symptomen zouden begrijpen, kunnen we vroegtijdig de oorzaak van Diabetes, Hart en Vaat ziekte, Obesitas en zelfs Kanker behandelen en daarmee ernstige ziektes voorkomen. Deze website geeft veel informatie hoe ziektes ontstaan en wat de symptomen daarvan zijn en wat je er zelf aan kunt doen.
Gerda,
Heeft u een slechte dag of zit u niet lekker in uw vel. Ik kan u helpen om weer positief in het leven komen te staan. Samen ruimen we uw (on)bewuste blokkades op. Ik zet negatieve energieen om in positieve energieen en help u te kalmeren in tijden van angs
Bel Mij 0909-1000.000, Box 77
Luna,
Ouantum-Touch kan een uit balans geraakte scheefstand van de heupen, bekken en schedelrand) herstellen. Het kan ontstekingen en verwondingen sneller laten genezen. Uw zelfgenezende kracht van het lichaam wordt verhoogt. Bij uw thuis of opstand.
Bel Mij 0909-1000.000, Box 96
George, Natuur Geneeskunde
Als intuïtive Natuur geneeskundige ben ik tot de ontdekking gekomen dat de symptomen die wij kennen als hoge Bloedsuiker, Cholesterol en Bloeddruk maar ook als Candida en Overgewicht een zelfde oorzaak hebben die met begeleiding zijn te verminderen
Bel Mij 0909-1000.000, Box 82
Johan, Gezondheid en voeding
Met een achtergrond in de agrarische sector en de zorg is Johan kenner van alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft. Zijn gave beperkt zich dan ook niet alleen tot het verhelpen van symptomen van aandoeningen. Hij dient u van uitstekend advies.
AFWEZIG
Bel Mij 0909-1000.000, Box 73
Wij geven u hulp
Natuurlijk !!!, Genezen geeft u alle informatie om ziektes te voorkomen en zelfs te genezen. Begrijp waarom we in de loop van de tijden op een dwaalspoor zijn geraakt.
Drink voldoende water
Drink 30mL water per kg lichaamsgewicht per dag. Zo houd je ziektes buiten de deur. Ik hoor vaak zeggen, ik drink de hele dag, Maar ook voldoende water?
Water als Medicijn
Water wast het zuur uit de cellen en maakt zo het binnenste van de cel basisch. Bij een gezond lichaam hebben we een gemiddelde PH van 7,4.