Wie zijn wij

Een nieuwe trend in de gezondheid behandeling

Heden ten dagen is een ingrijpende herstructurering van de zorgsector onvermijdelijk. Onze medische zorg wordt onbetaalbaar en de resultaten in onderzoeken zijn minimaal. Wij hebben onderzoek gedaan oorzaak van diabetes en kwamen al snel er achter dat alle bijna ziektes symptomen zijn. Allen met de zelfde oorzaak.

We hebben gezocht waarom de oorzaak in deze tijd tot epidemische symptomen leiden zoals diabetes, hartkwalen, kanker en vele andere chronische ziektes. Alles heeft te maken met onze mannier van leven, voeding en de directe omgeving waarin we ons bewegen. De zuurgraad PH van ons lichaam bepaald de goede gezondheid en de stress. Je kunt op op deze site lezen hoe een ziekte tot stand komt. Wij hebben voor vele symptomen een kuur gemaakt die je alleen of onder begeleiding kan volgen. Het is een fractie van de kosten die u anders als eigen risico bij u zorgverzekeraar moet bijdragen.

De begeleiding bestaat uit telefonisch spreekuur, Email en SMS via je mobiel en via verschillende kuuroords en workshops die worden gehouden. Momenteel worden er leerboeken gemaakt om je te specialiseren hoe oorzaken ontstaan en hoe ze weg te nemen.

Voor het kuren op een zonnige locatie zijn wij nog op zoek naar diverse onderkomens. Bv. hotels, hoeves, kastelen, parochies. Elke locatie waar minimaal 8 kamers aanwezig zijn in een mooie omgeving zijn geschikt.

Vanzelfsprekend zijn we op zoek naar investeerders e.d. Wij geven zoveel mogelijk informatie hoe ons concept rendabel is en maken een passend investeringsplan.

Geïnteresseerd klik HIER en stuur ons een berichtje.

Wij wensen u een levenslange gezondheid toe,

Natuurlijk!!! Genezen

ww4u
onderdeel van WorldWide4U.eu